Actueel

Voorstel van raadslid Elisabeth Meuleman over de uitbreiding van het retailpark N60

Op dit ogenblik loopt het openbaar onderzoek naar de aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning voor de uitbreiding van het retailpark langs de N60. Deze aanvraag staat haaks op de visie van het stadsbestuur en de voltallige gemeenteraad. De gemeenteraad keurde in zitting van 27 maart...

Vrijdag 1 september openden we officieel en met de nodige trots ons Groenhuys. Meer dan 100 leden en sympathisanten lieten zich niet door de regen tegenhouden om getuige te zijn van deze toch wel bijzondere  gebeurtenis. Bezieler Peter Blondeel en federaal fractieleider Kristof Calvo onthulden het bord met het Groen logo.

Vrijdag 1 september 2017 openden we officieel en met de nodige trots ons Groenhuys. Meer dan 100 leden en sympathisanten lieten zich niet door de regen tegenhouden om getuige te zijn van deze toch wel bijzondere gebeurtenis.

Bezieler Peter Blondeel en federaal fractieleider Kristof Calvo onthulden het bord met het Groen-logo.

...
Stadsdialogen in het Groenhuys

Denk mee met Groen en werk mee aan een sterk verkiezingsprogramma. De thema's en tijdstip vind je op de folder hieronder.

 

Opening Groenhuys op vrijdag 1 september. Trots kondigen we jullie de opening van ons Groenhuys aan. Van harte welkom.

Graag de trage wegen langs de Oudstrijders- en de Ohiostraat te renoveren!

Persmededeling 10 juli 2017

Het stadsbestuur van Oudenaarde kondigde onlangs de heraanleg van de Robert De Preesterstraat in Nederename aan. Oppositiepartij Groen hekelt de kosten die gemaakt worden voor een weg die over twee jaar weer opgebroken zal worden. En dat terwijl er geen geld kan vrijgemaakt worden voor een trage weg langs de aanpalende...

Op 1 en 2 oktober 2016 steunden de 40 enthousiaste lopers en wandelaars van het Groen-team elk op hun tempo de 7 goede doelen tijdens de 24 Uren van Oudenaarde!

Op 1 en 2 oktober 2016 steunden de 40 enthousiaste lopers en wandelaars van het Groen-team elk op hun tempo de 7 goede doelen tijdens de 24 Uren van Oudenaarde! (Foto: Alain Vanden Bossche)

Onze spaghetti-avond gaat door in de Linde in Melden.

Wie wil ons nog steunen en komt spaghetti eten op 16 september in dorpshuis De Linde, Berchemweg 250 in Melden?

Zoals steeds: mooi weer. En het is er heerlijk toeven en schitterend om te ravotten voor de kinderen...

Wie met de fiets komt, krijgt gratis een glaasje wijn!

Kaarten reserveren kan...

De Doorn, nu nog landschap, straks industriezone

Zoals u kon lezen in ons artikel van 6 april 2017, lag in februari 2017 een kennisgevingsnota omtrent de uitbreiding van regionale bedrijventerreinen te Oudenaarde ter inzage voor het publiek. Het doel van de nota en het daaropvolgende Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) is om een nieuw bedrijventerrein van 61,4 ha planologisch te verankeren en juridisch mogelijk te maken.

...
Vraag van raadslid Elisabeth Meuleman over samenwerking met VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

Op de voorbije politieraad gaf de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) een interessante toelichting over hun werking. De vereniging zet in op sensibilisatie m.b.t. verkeersveiligheid, en kan steden en gemeenten daarbij ondersteunen. Zo stelden zij onder meer de "mobiliteitsacademie" voor....

Vraag van raadslid Elisabeth Meuleman over vandalisme en diefstal op de NMBS-parking

Zaterdagavond 12 mei werden op de parking van de NMBS aan de kant van de Lindestraat zes wagens beschadigd door vandalisme. De politie deed de volgende ochtend de nodige vaststellingen. De parking is verlicht en er staan camera’s opgesteld. Toch kon niet worden voorkomen dat er op die dag en ook eerder al...

Pagina's